Στοιχεία Επικοινωνίας


Τα ανωτέρω συστήματα είναι σε θέση πλήρους ικανοποιητικής λειτουργίας και συμβάλουν ουσιαστικά στην εφαρμογή μέτρων ασφαλείας της  εγκατάστασης του Λιμένα.
 Διαβάστε περισσότερα

Με την παρούσα, βεβαιώνουμε ότι η εταιρία ARION PLUS , ανέλαβε την μελέτη, σχεδιασμό, ανάπτυξη, υλοποίηση, προμήθεια, εγκατάσταση, παραμετροποίηση, συντήρηση και τεχνική υποστήριξη του έργου «Μελέτη, Προμήθεια και εγκατάσταση (4) ακτινοσκοπικών συσκευών ελέγχου αποσκευών (Χ-RAY), (2) πυλών ελέγχου μεταλλικών αντικειμένων, ταινιοδρόμων διακίνησης αποσκευών και (4) ελεγκτηρίων Διαβατηριακών Ελέγχων» τα οποία εγκαταστάθηκαν και λειτουργούν σε Λιμάνι.

Η εταιρεία εκπλήρωσε εμπρόθεσμα τις συμβατικές τις υποχρεώσεις και ολοκλήρωσε την παράδοση των υλικών στους χώρους του Λιμένα όπως προβλεπόταν από το Σχέδιο Ασφαλείας (ΣΑΛΕ) της λιμενικής εγκατάστασης .

Τα ανωτέρω συστήματα είναι σε θέση πλήρους ικανοποιητικής λειτουργίας μέχρι και σήμερα και συμβάλουν ουσιαστικά στην εφαρμογή μέτρων ασφαλείας της λιμενικής εγκατάστασης του Λιμένα ως Λιμένα εκκίνησης ταξιδιού, στον οποίον εκτελούνται έλεγχοι εισόδου Shenghen (homeporting).

Ο Βεβαιών
Γ.Κ.
Αντιπρόεδρος Επιχειρήσεων

Προηγούμενο Άρθρo ΕΤΑΙΡΙΑ - Δ.Κ.
Επόμενο Άρθρo ΕΤΑΙΡΙΑ - Β.Β.

To arionplus.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει τη διαδικτυακή εμπειρία σου. Εφόσον συνεχίσεις, συμφωνείς με την χρήση των cookies από εμάς. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την σελίδα Ασφάλεια & Προσωπικά Δεδομένα