ΜΠΑΡΑ ΑΠΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΘΥΡΑΣ - MSPB ΜΠΑΡΑ ΑΠΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΘΥΡΑΣ - MSPB
Τιμή 2,00€ + ΦΠΑ
Προϊόν ΜΠΑΡΑ ΑΠΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΘΥΡΑΣ - MSPB ΘΗΚΗ ΚΑΡΤΑΣ ΕΙΣΟΔΟΥ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ - H-EN-CLPDCLOCKS
Εταιρία SPECIALIZED SECURITY PRODUCTS LIMITED TRADE ID
Διαθεσιμότητα 4-10 ημέρες Σε απόθεμα
Περιγραφή Εξαιρετικής ποιότητας και ανθεκτικότητας μικρο–μεταγωγής μπάρα συσκευής εξόδου, ​​δραστηριοποίηση λειτουργεί αναπόσπαστο μικροδιακόπτη για να ελέγχει το ξεκλείδωμα των ηλεκτρομαγνητικών κλειδαριών ή παρόμοιων συσκευών, διαθέσιμο NO ή NC να συνθέτει ή να σπάει κύκλωμα. SPECIALIZED SECURITY, UK, MSPB Εξαιρετικής ποιότητας κάρτα ασφαλείας μίας χρήσης. Φυλακίζει την ταυτότητα μέσα της χώρις να δίνει την δυνατότητα αφαίρεσής της ταυτότητας παρα μόνο μέσω παραβίασης της.

Βάρος
Αφαίρεση Αγορά Αφαίρεση
ΡΑΝΤΑΡ ΕΛΕΓΧΟΥ ΕΞΟΔΟΥ MK ΡΑΝΤΑΡ ΕΛΕΓΧΟΥ ΕΞΟΔΟΥ MK
Τιμή
Προϊόν ΡΑΝΤΑΡ ΕΛΕΓΧΟΥ ΕΞΟΔΟΥ MK ΥΠΕΡΥΘΡΟΣ ΑΝΙΧΝΕΥΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ RXC-ST
Εταιρία ARION PLUS OPTEX
Διαθεσιμότητα 4-10 ημέρες 4-10 ημέρες
Περιγραφή Πλήρψς αξιόπιστο μικροκυμματικό ραντάρ ελέγχου εξόδου κατευθυντικό, ενεργοποίηση και μέσα από τζάμι, χρησιμοποιείται για το αυτόματο άνοιγμα πόρτας στους διερχόμενου, εμβέλεια 6μ, 12VDC Νέος οικονομικός ανιχνευτής τεχνολογίας Quad με ακτίνα 12x12m και άνοιγμα 85 μοίρες (78 ζώνες). Διαθέτει ειδικό κύκλωμα o αντιστάθμισης της ευαισθησίας σε θερμοκρασίες 35-37 C. Ρύθμιση ευαισθησίας: (low (μετατρέπεται σε pet immune) /mid/high). Διαθέτει tamper. Τάση λειτουργίας 9.5-16VDC. Μέγιστη κατανάλωση 11mΑ.
Βάρος
Αφαίρεση Αφαίρεση
ΠΙΕΖΟΗΛΕΚΤΡΟΚΟΣ ΔΙΑΚΟΠΤΗΣ ΜΕ ΕΝΔΕΙΞΗ ΦΩΤΕΙΝΟ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ LED PX-34 SERIES
Τιμή
Προϊόν ΠΙΕΖΟΗΛΕΚΤΡΟΚΟΣ ΔΙΑΚΟΠΤΗΣ ΜΕ ΕΝΔΕΙΞΗ ΦΩΤΕΙΝΟ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ LED PX-34 SERIES
Εταιρία ROSSLARE SECURITY
Διαθεσιμότητα 4-10 ημέρες
Περιγραφή Η σειρά της Rosslare PX-13/23/34 των πιεζοηλεκτρικών διακοπτών είναι βαρέως τύπου, δεν προκαλούν σπινθηρισμό ούτε και μαγνητισμό, είναι ανθεκτικοί στη διάβρωση, έχουν αντιβανδαλιστική προστασία και έιναι σχεδιασμένοι για εσωτερική αλλά και για εξωτερική χρήση.
Τα πλήκτρα διαθέτουν στερεάς κατάστασης πιεζοηλεκτρική τεχνολογία Switch δημιουργώντας μια ξηρή επαφή Ν.Ο. μόνο με το άγγιγμα ενός δακτύλου, χωρίς φυσική κίνηση ή κινούμενα μέρη.
Η σειρά PX-13/23 /34 σας παρέχει απεριόριστη διάρκεια ζωής με πάνω από 50 εκατομμύρια χρήσεις, το οποίο είναι το ιδανικό όφελος της πιεζοηλεκτρικής τεχνολογίας. Επιπλέον, έχουν δοκιμαστεί ώστε να είναι αδιάβροχοι (IP68 βαθμολογία) και δουλεύει σε δύσκολες καιρικές και περιβαλλοντικές συνθήκες.
Βάρος
Αφαίρεση
Το arionplus.gr χρησιμοποιεί cookies για να σας εξασφαλίσει κορυφαία εμπειρία χρήσης.
Μάθετε περισσότερα     Συμφωνώ